GALA INIȚIATIVELOR LOCALE – Oamenii cresc satul

RuralNet – rețeaua pentru dezvoltare comunitară prelungește perioada de înscriere pentru Gala inițiativelor locale – Oamenii cresc satul pana pe 21 septembrie, ora 18.00.

De 13 ani, RuralNet se implică in dezvoltarea satului romanesc. Cele 13 organizații membre ale retelei susțin oamenii și organizațiile cu inițiativă din mediul rural, care fac lucrurile să se întample de jos în sus, voluntar, pas cu pas.

Pe 13 octombrie 2015, RuralNet premiază astfel de oameni și organizații, aducând poveștile lor de succes în cadrul primei ediții a Galei inițiativelor locale – Oamenii cresc satul, un eveniment dedicat dezvoltării comunitare, satului românesc și potențialului mediului rural.

Va invităm să nominalizați sau să vă autonominalizati pâna pe 21 septembrie, pentru a intra in competiție pentru una sau mai multe dintre categoriile:

· structuri asociative/comunitare (asociație, fundație, grup de inițiativă locală, grup de acțiune local, grup de producători etc.)

· organizații de suport pentru procesele de dezvoltare comunitară

· instituții și autorități publice care susțin dezvoltarea comunitară

· jurnaliști care contribuie la vizibilitatea poveștilor cu și despre dezvoltare comunitară

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, criteriile integrale și regulamentul pot fi consultate pe site-ul rețelei RuralNet, www.ruralnet.ro.

Nominalizarile pot fi făcute prin completarea formularului specific categoriei vizate și trimiterea acestuia la anemarie@fundatiapact.ro pana la data de 21 septembrie, ora 18.00, alaturi de cel putin un material foto si/sau video reprezentativ.

Asteptam povestea voastra de succes!